Pagina's

woensdag 28 september 2011

Ons aller uitgangspunt gelijkstellen: Goed - beter - best?

Best

Beter

Goed

Besef
Als we zo om ons heen horen is 'goed' de norm, maar wat is nou 'goed' en is 'goed' wel zo goed? En op werk hoor ik zelfs "helemaal goed" en "komt helemaal goed" in de wandelgangen. Is dat zo? Of is het bedrog?

Kijkend naar onze spiegel / de staat van de wereld zien we niet werkelijk veel 'goeds', geen werkelijke verbetering...juist toenemende oorlog, armoede, honger, relationele conflicten...


Uitgangspunt veranderen:
Welk uitgangspunt zou hier nou het beste zijn - 'te kiezen'?

Het wordt zo ook inzichtelijk dat 'goed' het minste is van de drie.

En toch wordt het woord 'goed' de hele dag door gebruikt door velen, zonder er eens over na te denken wat dat woord inhoudt.

Het Ontwerp van Polariteiten

Polariteiten - positief en negatief. Goed - slecht; juist - verkeerd. Dat bestaat overal in deze wereld in mensen en iedereen accepteert dat en ondersteunt dat. Het wordt in deze wereld als een reële ervaring aanvaard.
Je ziet dus, dat polariteit in deze wereld bestaat.
Waar komt die vandaan? Van je mind ( geest ), het denken.


De mind ( geest ) is opgebouwd uit drie lagen: goed en slecht; juist en verkeerd en positief en negatief.

Uit deze drie funderingen bestaat de mind ( geest ), die zijn ingebouwd om strijd in je hoofd uit te lokken, want door die strijd wordt een lichtbol gemanifesteerd in het centrum van je wezen. En die lichtbol activeert het geest-/mindbewustzijnsysteem in je hele fysieke lichaam, zodat je gedachten, emoties en gevoelens krijgt en puhh je bent weg!
Dan ben je de geest / mind. Dan ben je het systeem.



De 'goed' - 'fout' tegenstelling is strijd. Als je het woord 'goed' gebruikt zal ergens anders in de wereld 'fout' uitgebalanceerd moet worden - wet van Balans.




"Een goed voorbeeld doet goed volgen." Het woord 'goed' stamt af van 'god'. Herinner, kennis is de boom van goed en kwaad, wiens fruit oordeel is. Of, gelijkgesteld denken is de polariteit van goed en kwaad, wat met ware zelfwaarde knoeit... (engelstalig artikel: Clear the temple

corrigeer ik hier dan ook in

"Een levend voorbeeld doet leven volgen."





En wat is het beste? En voor wie is wat het beste? Verandering! Zelf!

Het beste is wat voor Alles en Iedereen het beste is voor Iedereen Gelijk Geld -  praktisch gezond verstand / algemeen belang.



Universele Principes - Desteni
Common sense ('gezond verstand') is datgene wat niet ontkent kan worden, dat wat reëel en geldig is voor iedereen. Er is common sense - wat gemeenschappelijk is - en er zijn individuele meningen die voor iedereen verschillen en onderhevig zijn aan voorkeur. Het lichaam heeft voldoende voedsel en drinken nodig om te kunnen leven. Dat is geen individuele mening, het is geldig voor iedereen. Als je geen eten of drinken hebt, ga je dood van de honger. Als je geen verwarmde plaats hebt om in te wonen wanneer het buiten vriest, dan sterf je. Dat is geen individuele mening, maar common sense.
Het is common sense dat wat goed/voordelig is voor iedereen, voordelig is voor iedereen afzonderlijk. Geld voor iedereen zonder uitzondering is voordelig voor iedereen, dat is common sense en geen individuele mening. Een common sense oplossing is een oplossing die rekening houdt met Iedereen, zonder uitzondering.
Gelijk Geld voor Iedereen
Gelijk geld voor iedereen van bij de geboorte, betekent dat alle verschillen en definities gebaseerd op geld, worden uitgewist. Geld moet gelijk staan aan de waarde van Leven zelf. Vermits alle leven Een en gelijk is, komt elkeen dezelfde hoeveelheid geld toe, zonder uitzondering. Dit geld kan nooit worden afgenomen, omdat Leven prijsloos is.

*


Nochthans zal ons INNERLIJK UITGANGSPUNT GELIJK zijn
en
dus zullen we allen bewegen als EEN.

*







Geld voor Iedereen gelijk --- Gelijk(heid) Geld systeem / Equal Money System

Onderzoeksmateriaal --- www.desteni.net / www.desteni.co.za

Zelfonderzoek en Gelijk Geld verdienen --- www.desteniiproces.com