Pagina's

woensdag 29 februari 2012

2012: De Nieuwe Tien Geboden en onze Desteni






  1. Gewaarwording van elke adem hier
  2. Zelftoepassing
  3. Zelfeerlijkheid één en gelijk aan en als alles leven
  4. Zelfopstanding
  5. Zelfvergeving leven
  6. Zelfscripten leven
  7. Zelfcorrectie leven
  8. Zelfverandering leven
  9. Zelfgeboorte
  10. Doen wat het beste is voor Alles en Iedereen in elk moment



2012: Alsof "je zorgen maken" over iemand / iets maar "goed" is - integendeel!!




"De enige belangrijke kwestie tijdens het op aarde zijn is wat hier gaande is op aarde en of wat gegeven is gedeeld wordt, één en gelijk, opdat allen het beste make van de tijd die ze op aarde hebben."
~ Bernard Poolman

H
ier wil ik een aantal componenten waarmee ons imaginaire menselijke geestesbewustzijnssysteem samenhangt / aaneenhangt uit elkaar pluizen - mede naar aanleiding van punten die zich openen na het laatste telefoongesprek met mijn vader.
Zolang als ik me kan herinneren vind ik (als mijn geest) het "vervelend" dat een ander zich zorgen over me maakt. Zoals mijn vader waarbij ik dan ook bemerkte dat het niet oké is, maar ik er niet echt de vinger op kan leggen. Sinds me het Desteni materiaal onder ogen is gekomen twee jaar geleden ben ik tot de bevestiging / ontdekking gekomen dat inderdaad in angst / zorgen bestaan in principe geen leven is - het is waanzin.

Bemoeizucht is een mentaal-emotionele afwijking

Lange tijd wilden mensen dit ontkennen als ik het naar voren bracht als zorgen zijnde angst.

Dus - eerst hier eens even de woorden "zorgen maken", "zorgen hebben" en "zorgen voor ander" duidelijk van elkaar onderscheiden.

"Zorgen maken en hebben" over iemand / iets is dus iets wat we maken / creëeren en vasthouden i.p.v. onvoorwaardelijk los te laten en zelf hier te leven als één en gelijk als alles. Het woord zorg wordt hier gebruikt als eufemisme van angst, waardoor het verkleint wordt, niet zichtbaar is en gefractioneerd naar achteren wordt geschoven in de geest en eigenlijk onderduikt in de fysieke geest omdat het niet gezien is als onzin en dus niet opgeruimd wordt uit de geest. Zo wordt zorgen / angst onbewust geleefd en duiken op elke keer als er maar iemand of iets is die het triggert. Als iets of iemand vervolgens die trigger is, komt het hele systeem naar boven en wordt deze op de ander geprojecteerd / buiten zelf geplaatst zonder de realisatie dat dit door zelf was toegestaan, opgebouwd en behouden in de verschillende lagen van de fysieke geest. De bewuste geest beslaat slechts 0,5%, de onderbewuste geest 24,5% en de onbewuste geest 75%. Dit geeft aan dat hoe we leven grotendeels bepaalt wordt door programma's / patronen waar we ons niet bewust van zijn - de reden dat zo uit de hand aan het lopen is op Aarde.

Desteni 2006 en de Inkeer naar Eenheid met het Universum

Dit heb ik zelf niet adequaat opgeruimd door eerder in mijn leven niet op te staan in mezelf en te zeggen tegen mijn vader en anderen dat zorgen / angst onacceptabel is (uit angst voor 'ouderen' / 'volwassenen')  en dit dus is wat er nu uitspeelt hier tussen mijn partner en mij: het vadersysteemconstruct. Omdat we allemaal in dit abusievelijke overlevingsssyteem zijn opgegroeid dat ons niet als leven als wie we zijn onvoorwaardelijk steunt, zien we niet dat wat we naar / over anderen ventileren eigen overleving / eigenbelang is als gedachten, gevoelens en emoties. Dit wordt ook werkelijk zo gedacht / geleerd dat we "goed" doen "zorgen over anderen te maken" i.p.v. elkaar hier te ondersteunen in de fysieke werkelijkheid - in het delen van de fysieke benodigdheden en met elkaar leven voor iedereen gelijk te creëeren. Ja het is een enorme warboel hier op Aarde tussen de mensen, want als je echt gaat kijken zie je dit overal en wat de gigantische schade is die het heeft opgeleverd.

De werkelijkheid van de geest van gedachten, gevoelens en emoties is geen echte werkelijkheid - het werkt dan ook niet echt zoals we mondiaal zien - het is een denkbeeldige realiteit. Het onderscheid tussen deze twee werkelijkheden valt ons als mensheid zwaar en het is dan ook de hoogste tijd voor ons om in te gaan zien dat angst / gedachten vernietigend werken op jezelf en anderen. Dat de geest de materie kwaad berokkent, de bron is van lichamelijke ziekte, veroudering, oorlog, ongelijkheid, etc..

Mijn resonanties. Ik in mijn vrouwelijke slavernij maakte mij de afgelopen jaren zorgen om degene met wie ik hier leef, dat ie wel naar zijn werk kon, dat hij maar geen ontslag kreeg, dat hij maar niet verongelukte onderweg of op de bouw, enzovoort. Ik had niet eerder in zulke angst geleefd en besefte daarom tegelijkerijd ook dat het krankzinnig / absurd was en iets was wat ik altijd in anderen als mezelf heb geaccepteerd en toegestaan i.p.v. op te staan in mezelf en te zeggen tot hier en niet verder. Mijn eigen angsten onder ogen zien.

Het was een "komisch" schouwspel want degene waarmee ik hier leef liet mij duidelijk zien dat het "vervelend" is wat ik doe met "mijn zorgen" door weg te lopen van me - precies / ex act (uit de daad) als ik gedaan had in eerdere punten mijn leven: ik kan prima voor mezelf zorgen, zorg jij nou maar voor jezelf - ja dat herkende ik uit duizenden. Weglopen kan zowel fysiek als in de geest door jezelf te verstoppen. "Zwijgen is goud" is in deze het statement van een slaaf. Toen ik dus eergister opstond in mezelf tijdens het telefoongesprek met mijn vader merkte ik een verandering in mezelf - alleen staan, opstaan, niet meer toestaan dat die ander in zijn geest vanalles aanmaakt wat ie dan schijnbaar van mij denkt, want dat is (zelf)bedrog. Dit is wat ik heb laten bestaan en naar mijn huisgenoot toe ben gaan doen. Angst is altijd angst voor zelf!

Voor Iedereen geldt hetzelfde -- geen God, geen Jezus, niets zal je redden van jezelf: alleen zelfvergeving, zelfcorrectie en zelfverandering leven om leven voort te brengen hier op Aarde.

Zorgen over onszelf als mensheid in zijn geheel en ons voortbestaan is wel aan de orde van de dag! "Zorgen voor de ander" is zorgen dat ALLES EN IEDEREEN OP AARDE IN DE EQUATIE zit en dat alles gedaan wordt en aanwezig is voor iedereen om te leven - dat op zijn minst aan de basisbestaansvoorwaarden voldaan wordt. Dit bestaat nog niet en kan pas gaan bestaan als het onvoorwaardelijke Basisinkomensysteem wordt ingevoerd als eerste stap op weg naar een waardige samenleving voor alles en iedereen Gelijk in het praktisch gezond verstand economische Gelijkheidsgeldsysteem (schatting 2020).



Vrijheid is hier Leven als zelf-aandacht in en als de adem als alles als één en gelijk aan dat wat Hier is om te kunnen doen wat het beste is voor Alles en Iedereen om in Aardse Rijkdom te leven.
Het is een proces wat we allen wandelen - het gelijksproces = als we een reactie / ervaring / gedachte naar iemand of iets hebben -- wees alert, sta op in jezelf, pas zelfvergeving toe totdat niets meer in jou beweegt dan hier als zelf als zelfsturing als leven voor en als iedereen creeeërend om leven geboren te laten worden uit het fysieke.



P.S.:
Dit is ook alleen maar weer kennis en informatie die niets verandert en dus waardeloos is - dus ZELFEERLIJKHEID één en gelijk als alles is geboden.

Lees ook Geld motiveert en Leven niet? -- blog van Ingrid Bloemheuvel