Pagina's

maandag 7 november 2011

'In de Naam van God / Jezus': Strijd om Anderen Bekeren versus Zelf tot Inkeer Komen in Gelijkheid van Leven


Gelijkheid inzien is gelijk ziende worden.

Leven door, met en in de Geest / Hoofd is een systeem - de Geest is een schim die vandaag verschijnt en morgen weer verdwijnt. Lees hier meer over de Gedachte als Gereedschap.

De geest = ons tuig
Het getuigt van een enorme misvatting in deze wereld / religie dat er (nieuw) leven mogelijk is in de geest - het is alles altijd een illusie geweest in de geest. Zie het woord ge(we)est - kijk er eens praktisch naar - je kunt het niet vastpakken... We zijn als zogenaamde mens een en al geest geworden (gedachten, gevoelens en emoties) geworden - onwerkelijk - in plaats van Leven hier als één en gelijk! We lopen in gedachten, dus zijn we zombies.

Geestgevangenschap in het lampje / licht - Opgeblazen Geest

Je kunt niet verloren raken in DUISTERNIS
want de ZEKERHEID
van JOU als HIER
is ABSOLUUT

in licht  - verlies je gemakkelijk je weg ... [Sunette Spies]



Om je weg te vinden in het donker:


Hoe we in de slavernij van de geest leven
Ik ben enige tijd lid / leed / deel geweest in en van een zogenaamde volle evangelische gemeente waar men van God en Jezus predikten, maar waar de woorden van Jezus o.a. "Hou van je buurman als jezelf" niet werden toegepast en niemand echt begreep dat wat Geest / God is, als overigens in geen enkele gemeente / kerk op Aarde werkelijk wordt begrepen. Ik ben niet opgestaan in mezelf en de woorden gesproken tot hier en niet verder met deze onzin! Ik ben dus verantwoordelijk voor de ongelijke toestand in de wereld als in mezelf door het toestaan en accepteren van polariteiten van de geest als 'goed' en 'fout'' / 'positief' en 'negatief'/ 'juist' en 'verkeerd'. Daarom dat ik het Desteni Universe proces van zelfeerlijkheid ben begonnen en zelfvergeving toepas omdat ik mezelf ongelijkheid, zelfonoprechtheid, misbruik door gedachten, gevoelens en emoties heb toegestaan en geaccepteerd heb van mezelf als van anderen. Om zo mijn verleden tijdlijn te corrigeren. Iedereen zal hier doorheen moeten - vroeg of laat.
Desteni is hier om mensen te ondersteunen en assisteren Leven Gelijk te worden - God het Levende Woord te worden. Suggestie is om de reeds vertaalde artikelen over waar Jezus werkelijk voor stond en wat er werkelijk gebeurde te lezen op www.desteni.net of anders de originele engelstalige artikelen erop na te lezen.

Het leven in, met en door de geest is het oude leven - voortbouwend op het oude, het vergane - dus géén leven. Het werkelijk nieuwe leven zal Geboren worden in en als het Fysieke - alleen dat wat HIER is, is dat wat werkelijk IS. Realiseer wat wat in je hoofd als je geest is, is niet echt.

Vandaag las ik bijvoorbeeld ergens: "Dagelijkse aanroeping tot de Heilige Geest" = dage lijkse aanroeping tot de Heilige Gedachten, gevoelens en emoties. Als we hier met praktisch gezond verstand naar gaan kijken dat dat allemaal in je geest als je hoofd afspeelt en niet echt is. Doe je mathematica of als je dit niet begrijpt kun je me benaderen voor ondersteuning door middel van het plaatsen van een reactie / vraag.

Door het inzien van Gelijkheid zullen allen zichzelf genezen van blindheid en doofheid. Zie de Desteni praktische gereedschappen.

GeZONDheid voor Iedereen = algemeen gezond verstand is doen wat het beste is voor Iedereen: Gelijkheid realiseren.



God: het levende woord als wie we zijn te worden. Worden wie we werkelijk zijn als één en gelijk als alles dat bestaat.


Gebruik de volgende richtlijn om te zien waar je je ergens in het proces bevindt
en wat nog richting in je wereld moet krijgen.
1. Zie de mensheid als één lichaam. Jij en ieder mens zijn één cel en iedere cel vertegenwoordigt wat je jezelf hebt toegestaan te worden – en nu moet je jezelf helen.
2. Realiseer je, dat je eerst jezelf moet voorbereiden met gereedschappen om de heling tot stand te brengen. Die gereedschappen zijn Zelfvergeving van alle gemanifesteerde cellen en Zelfoprechtheid om te zorgen, dat je niet opnieuw – zelfs wanneer je het vergeet – een van de uitdrukkingen wordt van de cellen, die zich als mensen hebben gemanifesteerd. Daarvoor heb je je eigen wil nodig. Nu ben je klaar voor de volgende taak van Zelfsturende Zelfexpressie: eerst als Openbaring als leven onvoorwaardelijk in ieder moment; en vervolgens als de levenskracht die jou dwingt op te staan en iets tastbaars te doen, iets dat je in 3D kunt vastpakken in de dagen dat je in jezelf onderzoek doet.
Op die manier krijg je een idee wat eenheid en gelijkheid betekenen en op welke manier we voor deze wereld verantwoordelijk zijn.
3. Kijk, als je niets doet, blijf je slaaf en komt er iemand anders, een andere cel, naar je toe, die met kracht het masker van je gezicht aftrekt, met levenskracht.
4. Dus ik kan je aanraden om je levenskracht sterk te maken en met alle kracht alle delen van jezelf tot leven te dwingen – anders sterf je met de rest van je lichaam, waarna je opnieuw moet incarneren, wat 350 miljard jaar duurt om hier te komen om met hetzelfde probleem te worden geconfronteerd...
Vergeving is het geschenk dat je jezelf met kracht moet overhandigen.
Stop de geest!

Leven in Zelfeerlijkheid één en gelijk als alles Hier.

Het Voedsel voor het lichaam is de Adem!
(...)
En uiteindelijk zullen we hier leven in de adem alleen. Allen als een Adem!



Zelf als alpha en omega --- www.desteniiprocess.com

Gelijkheid voor Iedereen  --- www.desteni-geld.net

Originele engelstalige site --- www. desteni.co.za