Pagina's

dinsdag 1 november 2011

Hoe we ons Huis de Aarde gelijk ons fysieke Lichaam uitputten



Haphaphaphap... vraatzucht, hebhebhebhebzucht...

Wij als onze geestesbewustzijnssytemen waren over de Aarde en zaaien niets dan dood en verderf. De geest (gedachten, gevoelens en emotionele energie, herinneringen, plaatjes, woorden) pleegt roofbouw op ons Lichaam als op de Aarde. Worden we wakker uit het stompzinnige denken? We zijn stompzinnig geworden. Laten we Gezond Verstand ontwikkelen = dat wat het beste is voor Alles en Iedereen. Er is geen Leven in de geest - de geest als misverstand. Dit is onder meer onder Christenen enorm misverstaan - want ALLES IS OMGEKEERD. Wij zijn geesten / systemen geworden en zullen moeten stoppen, een OPSTANDING in ZELF REALISEREN, want het gevolg van dit geest boven materie toestaan en accepteren is wat we in de wereld als onszelf nu onder ogen zullen moeten zien. In de documentaire HOME wordt ons weer eens duidelijk gemaak dat we maximaal tien jaar hebben om VERANDERING TE LEVEN.

De enige verlossing in een ieder om de machine op Aarde tot in alle uithoeken van onze geest te stoppen is in het Desteni I Process - proces van het stoppen van de geest en in ZELFEERLIJKHEID LEVEN één en gelijk als alles hier.

Het Werkelijk Leven bestaat in en als het Fysiek als de Adem hier als één en gelijk als alles. Maar dit is nog ver toekomstgeluid.

De quantum verandering die we in zelf als het systeem zullen maken --- www.desteni.net ---www.desteni-geld.net


HET VOEDSEL VOOR HET LICHAAM IS ADEM -
ADEM EN LEEF HIER ALS ÉÉN EN GELIJK ALS ALLES

(je hebt het denken niet nodig)


Videos www.youtube.com/user/DesteniNL