Pagina's

vrijdag 3 februari 2012

2012: Van conditionele Basisinstincten vàn Iedereen naar een onconditioneel Basisinkomen vóór Ieder Een


 
In Zelfeerlijkheid / Gelijkheid zullen we Alles delen -- Vrijheid begint met de invoering van een onvoorwaardelijk Basisinkomensysteem voor Iedereen om vervolgens het Gezond Verstand Economische Gelijkheidsgeldstelsel voort te brengen.


We zitten als ratten in de val als de geest als in het huidige wereldsysteem opgesloten - of je dit nu wel of niet reeds beseft. Besef het hier en nu - stappen we uit onze eigen kleine wereldjes (hoofd) waar het draait om eigenbelang en zie wat er aan het gebeuren is mondiaal (mind) door ons aller participatie. De opstanden komen alsmaar dichter bij. We hebben een rotzooi gemaakt van deze realiteit door onze acceptaties en het toestaan van dit ongelijke geldsysteem - dit is hoe we deze wereld alle-maal hebben gecreëerd. Er is geen andere uitweg dan te stoppen met ons instinctieve / irreële emotionele gevoelsleven (gedrag) en over te gaan op Echt Leven hier in gewaarwording van elke ademhaling.



Het is de hoogste tijd te beseffen dat wat in ons hoofd als de geest omgaat niet echt is. Tijd te beseffen dat we door het wedijveren met anderen als onszelf om banen, relaties, voedsel, ja alles ons verlaagt heeft tot een desastreuze soort die de Aarde als zichzelf minimaliseert en uitwoont in plaats dat we alles met elkaar delen als één en gelijk. Immers - alles is van de Aarde. Het toeeigenen van waren voor persoonlijk gerief is nog van de feodalen van het feodale stelsel, waarvoor het gros de slavenarbeid verrichte ter meerdere eer en glorie van de "enkelingen". Dus zijn we nu ook niet anders dan lijfeigenen en slaven van het huidige geldsysteem. We zijn de feodale heerser en lijfeigene ineen geworden - alleen hebben we dat niet door - dermate verblind door de wortelen die ons voorgehouden worden. Wat een ezels zijn we ! Onszelf steeds aan dezelfde steen (geest / gedachte) te stoten. De tekenen van de tijd duiden aan dat het TIJD is voor het realiseren van een onvoorwaardelijk Leven Hier op Aarde door te beginnen Iedereen een onvoorwaardelijk Basisinkomen toe te kennen. Waarde aan Leven toe te kennen i.p.v. aan geld. Geld is een middel, geen doel. Klik hier voor hoe het basisinkomen gefinanciëerd gaat worden.

Overleven is geen werkelijk leven - het is een systeem dat we ons eigen gemaakt hebben in de afgelopen duizenden jaren,  we zijn dus een systeem (geworden) om te overleven. Dat is waarvan we zeggen het moet stoppen, anderen als jezelf naar het leven te staan - tot hier en niet verder! Instincten zijn dingen die je zijn ingegeven, die je hebt overgenomen / aangenomen / overgeorven / gecopieërd van deGENEN die je zijn voorgegaan en waarvan je dacht dat het zo moest - die je een zogenaamd 'goed' voorbeeld gaven - dat je zo moet 'leven'. Dat is geen leven dat is nadoen - dat is je DNA - we zijn niet de informatie die opgeslagen is in ons DNA. Zie mijn andere blog over "Goede voorbeeld versus Levende voorbeeld". Geven is leven - is Iedereen het Gelijke geven - om met Gelijk Geld te beginnen.


Eigenschappen - Iedereen is Een en Gelijk

Het is te stoppen anderen als jezelf als leven te vermoorden (met woorden of andere wapenen) om je eigen gedachten / denkbeelden, gevoelens en emoties te overeind te houden en te verdedigen. Wordt zelfoprecht één en gelijk als alles! Voor de gedachtes / herinneringen, gevoelens en emotionele reacties die je beheersen is nu de oplossing d.m.v. de toepassing van de Desteni gereedschappen aangereikt. Besef dat het denken een primitieve gewoonte is we er al mijoenen jaren op na houden - die we kunnen stoppen om Hier te Leven als de Adem als wie we werkelijk zijn in plaats van maar rondjes te blijven lopen in je geest als je hoofd.

Het is aan een ieder tot het gezonde verstand te komen om verantwoordelijkheid voor allen als één en gelijk om zo op te kunnen staan voor het samen realiseren van het economische Gelijkheidsgeldstelsel (klik hier om de blauwdruk van de nieuwe wereld in het Nederlands te kopen en luisteren)
Onderwijs jezelf:
www.basisinkomen.nl
www.desteni.net
www.desteni-geld.net