Pagina's

zondag 11 maart 2012

2012: Verantwoording afleggen vs. verantwoordelijkheid nemen voor jezelf als iedereen


De omgekeerde wereld. Laten we eens zien.

Met het woord afleggen achter verantwoording leggen we verantwoording af in plaats van verantwoording / verantwoordelijkheid te nemen voor onszelf als iedereen. Door het gebruik van woorden zonder gewaarwording zien we niet wat deze woorden inhouden. Het gevolg van het achteloze gebruik van deze woorden bijvoorbeeld is dat niemand verantwoordelijkheid neemt voor zichzelf, wat we dan ook terugzien in het voortdurende anderen als jezelf 'de schuld' e.d. te geven in plaats van ons te realiseren dat we woorden niet hebben begrepen als wie we zijn. Dat alles hier bestaat als afspiegeling van onszelf als wat we hebben toegestaan en aanvaard.

Een voorbeeld is de politiek 'de schuld geven', wat in zijn geheel niets oplost - integendeel, het versterkt de werking van het systeem.

Wat houdt verantwoording / verantwoordelijkheid voor en als jezelf leven als wie je bent in? Dit houdt in dat je alles terughaalt bij jezelf wat je zegt of vindt van iets / anderen en jezelf realiseert dat je jezelf in alles weerspiegelt ziet. Zo zit 'het leven' op Aarde in elkaar. De geest is immers een spiegel die alles omgekeerd weergeeft.

Specifiek wil dit zeggen dat we verantwoordelijk zijn voor onze woorden / gedachten, gevoelens / reacties / emoties. Deze uitwassen van het geestesbewustzijnssysteem kunnen we stoppen op anderen / iets te projecteren door middel van de gereedschappen van Desteni om waardige mensen te woorden die verantwoordelijkheid voor allen als EEN kunnen gaan leven als gelijken.

Ik check mezelf: communiceer ik in gelijkheid en eenheid?

Luistertip:

Aangeboren / eigen gedrag is gedurende decennia ontworpen -- Kijk de Documentaire The Century of Self om te zien hoe gehersenspoeld je werkelijk bent.

2020: Ontwenningsklinieken om lichamelijk te ontwennen van je verslaving aan gedachten, gevoelens en emoties | Equal Money FAQ




In het gelijkheidsgeldsysteem:

Hier een glimps in de toekomst van de rehabilitatie van elke mens t.w. de uitbreiding van faciliteiten / klinieken voor mensen om met hun gedachten, gevoelens en emoties af te rekenen door middel van zelfvergeving in zelfeerlijkheid en andere gereedschappen aangereikt door Desteni. Als je dit zelf niet lukt door deze gereedschappen, zelf-toewijding en zelf-discipline kun je terecht in het dan nieuwe gezondheidszorgsysteem om jezelf te ondersteunen in het stoppen met gedachten, reacties, meningen, enz..

Dit is nodig willen we onszelf als ras niet uitroeien, de aarde als ons lichaam niet verder misbruiken door ons zelfmisbruik in de participatie in gedachten, gevoelens en emoties. We hebben geen gedachten nodig om te leven. Gedachten tonen en onthullen, aanzienlijk gedetailleerd, een gemanifesteerd deel van jou, waarvan jij jezelf hebt afgescheiden.


"Wanneer een kind wordt geboren, is er nog geen denken. Denken ontwikkelt door observatie en interactie en klonen van voorbeelden en wordt gemodelleerd door de degenen die invloedrijk zijn in eeen kind's leven. Denken verrijst slechts eens het fysiek geïntegreerd en geautomatiseerd is. Deze automatisering / robotisering impliceert acceptatie van alles waarmee het kind in contact komt. Dan ontwikkelt het kind de bewuste geest als presentatie van zelf, de onderbewuste geest als het geheime zelf waar alle presentaties gepland worden en de onbewuste geest, dat wat de acceptatie wordt van het wereldsysteem zoals het is. Weldra is het kind gewoonweg een eendere volwassene en de zonden van de vaders en de moeders is de kinderen geworden zo dat zij het weer moge overbrengen op hun kinderen. En de Bijbel zegt dat je gewoon je vader en moeder moet eren? Als het bewijs duidelijk laat zien dat de wereld het reusltaat is van onderwijs thuis? Zijn we zo blind of is het gewoonweg hersenspoeling."

~ Bernard Poolman

Omdat we een bewustzijnsverslaving hebben opgebouwd aan gedachten, gevoelens en emoties - door de acceptatie van alles waarmee we in aanraking zijn gekomen - zal ons fysiek menselijke lichaam moeten ontwennen van deze ingewikkelde geestconstructies door middel van het afbreken ervan wat we in de loop van onze levens hebben toegestaan en aanvaard als zijnde het wereldsysteem als leven. Zelfvergeving hardop uitspreken in zelfeerlijkheid laat de kristallen die zich in het lichaam hebben afgezet exploderen en je bevrijden van de gevangenis van je meningen, (zelf)oordelen, etc..

Gezien het echte leven hier is in de gewaarwording van elke adem kunnen we onszelf hier en nu leren begrijpen / realiseren dat elke keer we een gedachte / herinnering, gevoel en / of emotie ervaren we NIET leven in de ware essentie van het woord. We bewogen worden door het bewuste, onderbewuste en onbewuste en sturen onszelf niet als leven als HIER als de Aarde als iedereen gelijk, maar bestaan daar in de alternative realiteit van de geest /gedachte in afscheiding van alles en iedereen hier.

Het kwaad / geest is vleesgeworden - lichamelijk geworden - en de zelfbevrijding is op handen van jezelf in zelfvergeving en zelfeerlijkheid één en gelijk als alles. Dit is een lang proces waar we als mensheid doorheen gaan - om onszelf te overstijgen en hier te leren leven als gelijken - samen het aards paradijs creëerende - onze bestemming ('Desteni'). Het einde van zelfbelang / zelfbedrog / participatie in gedachten en het begin van echt algemeen belang wat het beste is voor iedereen.

Zelfvergeving en zelfeerlijkheid zijn om de acceptatie van alles waarmee je als kind in contact bent gekomen en hebt aangenomen te verwijderen. Om het lichaam te bevrijden / zuiveren van dat wat we niet zijn:
onze gedachten, gevoelens en emoties. Wie we werkelijk zijn zijn menselijke wezens levend in zelfeerlijkheid en zelf-expressie één en gelijk als alles.

Deze correctie van jezelf kan je ofwel zelf realiseren ofwel zal je door middel van een chipping in het Gelijkheidsgeldsysteem gecontroleerd worden en in geval van (zelf)misbruik (door participatie in gedachten) zal het nodig zijn iemand te internaliseren in de daarvoor bestemde faciliteiten. Ons huidige begrip van ontwenningsklinieken en detoxcentra voor alcohol en drugs zullen uitgebreid worden om meer assistentie en ondersteuning te geven in het verantwoordelijkheid nemen voor jezelf als iedereen. De redenen voor alcohol - en drugsgebruik is immers daarin gelegen in ons mechanisme onszelf door
ons geestesbewustzijnssysteem te laten onderdrukken en te bestaan in eigenbelang eerst i.p.v. onszelf te leven als wie we werkelijk zijn als één en gelijk als alles dat hier bestaat.

Mensen over de wereld in het Desteni I process wandelen dit proces al enkele / meerdere jaren en zullen beschikbaar zijn bij het assisteren en ondersteunen van anderen als zichzelf om zelfverandering en daardoor wereldverandering te realiseren.