Pagina's

zaterdag 26 november 2011

Jezelf "WITTER DAN SNEEUW" wassen d.m.v. ZELFVERGEVING in ZELFEERLIJKHEID


"Dus als we onszelf wassen in zelfvergeving en zelfoprechtheid gebruiken om onszelf te observeren--worden we gewaar dat wat we dachten dat zelf was--de geest was--op deze manier--baren we onszelf".
Bernard Poolman 


Wordt werkelijk. Niets of niemand buiten onszelf kan ons wassen van de geest van ongelijkheid / zelfonoprechtheid die we geworden zijn. Geen God meer die als een illusie buiten het zelf wordt geprojecteerd, geen Jezus meer, geen guru meer, geen Boeddha meer, ... om niet onder ogen hoeven te zien wat hier is.

Alleen ieder zelf kan zich wassen van de zelfonoprechtheid d.m.v. het toepassen van ademen, zelfeerlijkheid, zelfvergeving, zelfcorrigerende acties en op te staan zelfverantwoording voor Iedereen als Een en Gelijk.

Aanschouw de wereld en zie wat van ons geworden is - welke schande we hier toestaan en accepteren - we zijn duidelijk niet gewassen, want we zijn doof en blind voor het leed dat geleden / gelden wordt voor God = geld.


Alles begint bij zelf. Je innerlijke en uiterlijke zelfonoprechthed en zelfbedrog kunnen niet door iets of iemand anders dan jezelf verwijderd worden - dat te denken is gelijk aan totaal brainwashed zijn door programmeringen / geloofssystemen. Praktisch gezond verstand is jezelf "witter dan sneeuw" wassen om geboren te worden in en als het fysieke één en gelijk als alles hier als de adem als het onsterfelijke leven.

Vergeven transcendeert alles.

Principiëel Leven  = delen: wat het beste is voor Alles en Iedereen!

WWW.DESTENI.NET

WWW.DESTENI-GELD.NET

Geen opmerkingen:

Een reactie posten