Pagina's

vrijdag 15 juli 2011

Adem - Brood van Leven (Breath of Life)

Misverstanden de wereld uithelpen:

  • Bread sounds as breath - Jesus as Breath of Life - "Geef ons heden ons dagelijks brood" = Adem en wees wie je bent als Gelijk als Alles en Iedereen = Breathe the Word = Het levende woord worden. God is niet binnenin je noch is God binnenin iemand anders - God is het levende woord: In den beginne was het woord en het woord was God en het woord was met God. Alleen in de Adem in en als het Lichaam is werkelijk Leven betekent dat wat in je hoofd als de geest omgaat is NIET echt.

  • Om een Stap Verder te gaan dan de Vergeving en Bewustzijn van Elkaar is de Zelf Vergeving van gedachten / gevoelens en emoties om in Zelfeerlijkheid te Leven één en gelijk als Hier in de Fysieke Werkelijkheid.


  • Dit is wat hij zeide:

 

Jezus --- www.desteni.net

1 Jezus: Wat er werkelijk gebeurde - 1. Opwekking der Doden    
2 Jezus: Wat er werkelijk gebeurde - 2. De Bijbel    
3 Jezus: Wat er werkelijk gebeurde - 3. Kruisiging   
4 Jezus: Wat er werkelijk gebeurde - 4. Keuze 
5 Jezus - Ik kom niet op een wolk   
6 Jezus - De vergeving van Jezus   
7 Jezus – Richtlijnen voor vergeving  

Wat werkelijk is - originele engelse artikelnen: www.desteni.co.za/articles

Zelfopstanding uit de slaap / de dood / geest en het eeuwige Leven in en als het Fysiek

Stop de geestelijke gebondenheid / slavernij! Worden wie je werkelijk bent.
  • Bevrijd jezelf in en als het Lichaam van de geest van gedachten, gevoelens en/of emoties. Het Eeuwige Leven is in Gelijkheid en Eenheid als wie we werkelijk zijn. De vrede binnenin. Vrij van gedachten.
  • Geboorte van Leven in Zelfeerlijkheid één en gelijk als alles.

  • Menswording = Jezus leert dat we mens moeten worden - impliceert dus gelijk dat we nu geen mensen zijn. Wat zijn we dan wel? Mense-lijk. Menselijk wezens. In gedachten verzonken / zombies / robotten. Dit biedt dan al enig perspectief op 'opstaan uit de dood' en 'wat leven is'.

  • Het woord 'gedachte' had ook al een indicatie kunnen zijn - het heeft immers altijd al in het woord gestaan: gedachte is verleden tijd vorm, een herinnering, een hersenschim en heeft niets te maken met wat hier is, wat werkelijkheid is. Wat Jezus zei "Heb geen oordeel" is gelijk aan "Heb geen gedachte" (zie Clear the temple - www.desteni.co.za/articles) aangezien is dat dit ook al had kunnen duiden op een vorm van bezit c.q. bezetenheid door de geest / mind.

  • Niemand heeft dit begrepen.
Jezus' opstanding
Doornroosje en 'ontwaken uit de slaap'

  • Fysiek / stof - stof is stof en blijft eeuwig bestaan; de mind / geest daarentegen is NIET echt en dus niet bestand, niet bestaand.

  • De oplossing werkelijk mens te worden is daarom ieder zichzelf van de mind / spirit te verlossen - met de tools die ons door Desteni gegeven zijn:
Voor de vollledige artikelen: www.desteni.net www.desteni.co.za
                                                                                 http://www.youtube.com/user/DesteniNL
Wie ben ik:
De essentiële gereedschappen zijn:

* Zelfoprechtheid in praktische toepassing in elk moment.

* Zelfvergeving wanneer er een gedachte, gevoel en/of emotie van de mind in je opkomt om zo onmiddellijk te stoppen met het participeren in de mind en daarmee met het voeden van het mindsysteem.

* Focussen op elke ademhaling hier, om hier als adem te blijven en te realiseren dat alles wat echt is jij bent hier in elk moment van ademen dat wat er ook in je hoofd als de mind omgaat niet echt is.

* Schrijven want met schrijven assisteer en ondersteun je jezelf door recht voor je neus jezelf in woorden te zien en door wanneer je schrijft - als er emoties, gevoelens, gedachten en/of herinneringen opkomen zelfvergeving toe te passen.