Pagina's

donderdag 9 februari 2012

2012: Censuur bestaat altijd in en als zelfcensuur

 

In een FB post in Gelijk Leven Nederland kwam ik net het woord "censuur" tegen alsof het nieuw is in deze wereld en bestreden moet worden. Hier in dit blog antwoord ik op wat censuur werkelijk inhoudt en de oplossing ervan in en als jezelf.


Zelfcensuur is een bijzondere versie van censuur.
Bij zelfcensuur leggen media of individuen of groepen zichzelf beperkingen op, bijvoorbeeld om de gevoelens van hun toehoorders te ontzien, moeilijkheden met de overheid te voorkomen of om de illusie van unanimiteit in een groep in stand houden.
Enkele praktijkvoorbeelden van zelfcensuur:
  • Persdiensten die van het ontvangen filmmateriaal uit oorlogsgebieden niet de gruwelijkste gebruiken in hun televisie-uitzendingen.
  • Een geluidssignaal in een radio- of televisieuitzending wanneer een onvertogen woord valt (in de jaren 90 in Nederland afgeschaft).
  • Een internet-zoekrobot die bepaalde pagina's niet doorgeeft: zo censureren google.fr en google.de de website van Stormfront; google.nl en google.be doen dat niet.
  • Media die informatieverstrekking beperken, over bijvoorbeeld het Nederlandse Koninklijk Huis. Dit is bijvoorbeeld gebeurd bij de Greet Hofmans-affaire.
  • Politieke partijen of groepen waarbij de leden geen afwijkende meningen meer hebben waardoor de partij/groep niet naar bruikbare alternatieven zoekt, geen externe deskundigheid raadpleegt en selectief is met het vergaren van informatie.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie





Censuur bestaat daarom altijd / in en als deze wereld omdat we zelfcensuur in en als onszelf toestaan. Hoe censureren we onszelf dan? Dit doen we door onze participatie in ons geestesbewustzijnsysteem als dit wereldsysteem - door te participeren in de systemen van gedachten / herinneringen, gevoelens, emoties, plaatjes en woorden. We zijn 'onze' gedachten, gevoelens en emoties niet. Daarmee onderdrukken - CENSUREREN - we onszelf dus als wie we werkelijk zijn: levende wezen in zelfexpressie één en gelijk als en aan alles.

Alles bestaat hier als zelf.

Dit is hoe censuur bestaat.





De sleutel tot een quantum verandering is in het opstaan in onszelf en verantwoordelijkheid te nemen voor iedereen als één en gelijk en het geldsysteem als onszelf te veranderen: www.desteni.net en www.desteni.net/forum


Ik vergeef mezelf dat ik mezelf niet heb toegestaan en aanvaard heb mezelf te realiseren dat censuur bestaat als zelfcensuur en  - dus vergeef ik mezelf dat ik mezelf niet heb toegestaan en aanvaard heb mezelf te realiseren censuur te creëeren door mijn onwetendheid.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb censuur te creeëren door mijn onwetendheid in het feit dat censuur altijd bestaat als zelfcensuur.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf niet heb toegestaan en aanvaard heb mezelf te realiseren dat ik censuur heb gecreëerd door mijn participatie in gedachten, gevoelens en emoties die mij censureren als wie ik werkelijk ben.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb censuur te creeëren door mijn participatie in gedachten, gevoelens en emoties. 

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf niet heb toegestaan en aanvaard heb mezelf te realiseren dat ik mezelf censureer door het toestaan en aanvaarden van gedachten, gevoelens en emoties in mezelf als in deze wereld.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf niet heb toegestaan en aanvaard heb te realiseren / begrijpen / zien dat deze wereld bestaat als mezelf i.p.v. daarvan doe ik net alsof deze wereld een afgescheiden entiteit van mezelf is en mezelf zodoende volledig abstineer van gelijk te staan aan alles wat hier is en verantwoordelijk te nemen voor alles als één en gelijk.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb mezelf af te scheiden van het woord censuur.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb het woord 'censuur' te laden met een 'slechte' / 'negatieve' / 'verkeerde' waarde binnenin de geest.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb het woord 'censuur' te oordelen met een 'slechte' / 'negatieve' / 'verkeerde' waarde binnenin de geest.

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb mezelf van het woord 'censuur' af te scheiden door het woord 'censuur' te oordelen als 'slecht' / 'negatief' / 'verkeerd' binnenin de geest.