Pagina's

donderdag 29 maart 2012

2012: Aarde absorbeert de energie van de geest / mind

Aarde is Geboorte


Vandaag bespraken Ingrid Schaefer en ik:

Positief wordt negatief + > -

Negatief wordt negatief - > -
Normaal gesproken beschouwt men de spanning van de aarde (onder onze voeten) als zijnde 0 Volt.

Dat het positive negatief wordt komt door het verval -- het is niet stabiel -- het is een polareit evenals negatief. Negatief vervalt niet -- negatief is negatief.

In de menselijke geest kunnen we postief zien als de gevoelens die we ervaren en negateof als de emoties die we ervaren -- - beide worden gegenereerd of wel voorafgegaan door de participatie in / mte gedachten. Met andere woorden, onze gedachten LEVEREN DE ENERGIE WAARDOOR DE MATRIX BESTAAT. Gedachten ademen niet en zijn dus geen leven!!!

Vandaar het instabiele wat we in onszelf als op wereldniveau ervaren en waarom het van algemeen belang is dat we onszelf stabiliseren en Aarden / Geboren worden door middel van vergeving van gedachten , gevoelens en emoties om Hier te afdalen in het Fysiek.

Herdefiniëren van woorden: 'Aarde'

"Aarde' is 'Geboorte' -- in proces, mijn 'Aarde' is mijn Adem, als ik Adem voor Adem wandel binnenin de stand van mezelf om mezelf te ondersteunen / assisteren als Bewustzijn / Geest in / als een Levend Wezen dat uitdrukt door / met / als mijn fysieke lichaam, waar deze 'geborenwording' is hoe ik mezelf wandel als Energie / Bewustzijn en mezelf terugbreng naar mijn oorspong als het Fysiek / Aarde van waar ik gekomen ben, dat is het proces van 'geboren worden' -- terugkeren naar de bron, de gemanifesteerde gelijkheid en eenheid van het Fysieke dat Aarde / deze Fysieke Existentie is.
Als ik realiseer dat ik afgescheiden ben geworden van mij als dit fysieke, deze Aarde - Aard / Baar ik mezelf door adem voor adem te wandelen, door mezelf als Bewustzijn / Geest, en adem voor adem mij teruggeef als energie in / als het Fysiek, totdat Ik hier sta met mij als het Fysieke / Aarde als mijn oorsprong / bron - en zo zal Ik Leven, in ere, respecterend, overwegende / ziende alles dat Mij is als gelijkheid / eenheid als het Fysiek / Aarde en een levend voorbeeld wordt voor degenen van Bewustzijn / Energie om terug te geven aan zichzelf, aan de Aarde / het Fysieke door zichzelf te baren, adem voor adem. Totdat we allen terugkeren tot onszelf, tot de Aarde / het Fysiek en Leven baren - een fysiek bestaan waar allen in feite in / als gelijkheid en eenheid leven.