Pagina's

donderdag 29 september 2011

REMslaap vs nonREMslaap - Slaap als Doorn/ Droom in het oog om de Werkelijkheid niet te Zien

Zandman als handlanger van God het Witte Licht systeem is Slaapstof aan het strooien over de Mensheid om ze zodoende te verstrooien in bewustzijn en daardoor te kunnen regeren over de mensheid als geheel, want mensjes zijn o zo druk met denken / overleven als eenlingen bezig dat ze niet zien dat ze daarmee toestaan en accepteren dat de hele wereld wordt overgenomen  / geregeerd door de Elite i.p.v. Zelf op te Staan in de Adem als wie je bent als één en gelijk als alles en zelfverantwoording te nemen voor wat je in jezelf ervaart.


* Wat is slaap nou werkelijk t.o.v. de kennis en informatie van deze wereld die beweert 8-9 uur NODIG te hebben?


Snap dat onduidelijkheid in het algemeen verstrooiend (verdeel- en heersstrategie) werkt voor jullie amusement om je ergens mee bezig te houden, om je aandacht af te leiden, zodat je niet hier bent in iedere ademhaling als wie je bent.

* Zie hieronder eenduidigheid over Slaap (slap)



REMmen vs ontREMmen?

REM slaap vs nonREM slaap?

Lichte slaap vs diepe slaap?

'Slecht' slapen vs goed' slapen? 

'Kort' slapen vs 'lang' slapen?

'Slaapgebrek' hebben?

enz.

.

"Tijdens de REM fase gaat de bloeddruk omhoog, de hartslag en de ademhaling versnellen en kunnen ook onregelmatig worden. In dit stadium van de slaap zijn de willekeurige spieren als verlamd. De meeste dromen komen voor in deze fase van de slaap." www.ikslaapgezond.nl

Lees meer over de creatie der (orgaan)systemen en het waarom in De Gescheidenis der Mensheid - 11. De Sirians en de systemen - om het grote(re) plaatje te begrijpen.

Om Wakker te worden uit de slaap - wakker te worden uit het denken - om op te staan in en als jezelf als de Adem als wie je bent als één en gelijk als alles!


Zie het spookje van Doornroosje en het het hele volk in de (diepe) slaapillusie.




*Slaaptip:

4 - 6 uur Slapen
2 november 2007

Probeer het volgende te begrijpen. Jijzelf als essentie van wie je bent hebt geen slaap nodig en je slaapt ook niet. Hiervan zijn dimensionale wezens een voorbeeld. Heeft iemand zich ooit afgevraagd waarom mensen slapen en interdimensionale wezens niet?


Slapen is ook in mensen vanbinnen voorgeprogrammeerd als geest-/mindbewustzijnsysteem. Wanneer je slaapt regenereert en verjongt het mindbewustzijnsysteem zich als voorbereiding op de volgende dag, wanneer je weer actief participeert als mindbewustzijnsysteem in en als het verenigd bewustzijnsveld in deze wereld. Het mindbewustzijnsysteem dompelt zich onder in het onderbewustzijn en in het onbewuste gebied om geheugen, gedachten en voorgaande ervaringen op te zoeken en die in je bovenbewustzijn te installeren, zodat je overdag een nieuwe reeks gedachten en gedachtevormen tot je beschikking hebt, waarmee je je kunt bezighouden.
Dus de stadia van de slaap zijn de momenten waarop je je in jezelf onderdompelt, terwijl je mind je tijdens de diepe slaap onderdompelt en meeneemt naar het onderbewustzijn en nog verder naar het onbewuste gebied. De mind neemt jou op zijn tocht mee, omdat het zonder jou niet kan existeren. De mind kan op zijn reis door de stadia van het bewustzijn jou alleen meenemen om zichzelf tijdens je slaap te verjongen en te regenereren, zodat je in feite niet weet wat er werkelijk gebeurt. Dus slapen is een intern geautomatiseerd systeem om zichzelf als mindbewustzijnsysteem op gang te houden en om jou als mindbewustzijnsysteem op gang te houden.
Op dat moment hebben de dromen plaats. Dromen hebben gediend om mensen niet te laten zien, te laten ervaren en te laten begrijpen wat er werkelijk gebeurt wanneer ze dromen. Je 'denkt' dat je droomt, maar eigenlijk neemt je mindbewustzijnsysteem je mee op zijn zoektocht door de lagen van het bewustzijn heen naar het onbewuste gebied van het verenigd veld om daar te graven en te zoeken naar denkpatronen en gesystematiseerde gedragingen uit het globaal onbewuste gebied als verenigd bewustzijnsveld van de gehele mensheid. Deze patronen worden vervolgens geïmplanteerd, zodat je je er de volgende dag mee kunt bezighouden. Deze procedure heeft iedere nacht tijdens je slaap plaats.
Als je 's morgens helemaal versuft wakker wordt, komen jijzelf en het mindbewustzijnsysteem samen uit het onbewuste gebied naar het onderbewustzijn en naar de oppervlakte van het bovenbewustzijn. Op het moment dat je helemaal wakker bent, ben je weer helemaal in en als het mindbewustzijnsysteem gesitueerd.
De reden waarom iedereen in deze wereld beweert dat je 8 tot 9 uur slaap nodig hebt is, omdat deze hele procedure 8 tot 9 uur in beslag neemt - de installatie en implantatie van onbewuste mindmanifestaties in en als je eigen mindbewustzijnsysteem.

Maar wat we hebben gedaan met betrekking tot dromen is het volgende. In plaats van dat je in jezelf keert en als mindbewustzijn een reis maakt door de lagen van het bewustzijn, hebben we al deze drie lagen tot één punt in jezelf als jezelf gecomprimeerd. Dus als je nu slaapt, word je niet meer ondergedompeld, maar word je in dat ene punt geplaatst, waar dromen worden ingevoerd, die je met je huidige proces helpen. Dus dromen helpen je nu met de vooruitgang van je huidige proces vanuit dat ene punt in jezelf.
Daarom adviseren wij slechts 4 tot 6 uur slaap, omdat dit alles is wat je werkelijk nodig hebt. Als je langer slaapt, ga je over dit punt heen en dompel je jezelf samen met je mindbewustzijnsysteem weer onder in het bovenbewustzijn, het onderbewustzijn en het onbewuste gebied, waardoor je systeem de gelegenheid krijgt zich te verjongen en te regenereren door van andere mensen in deze wereld via het onbewustzijn van het verenigd veld in de wereld ervaringen en reacties te implanteren, die helemaal niet van jezelf zijn, maar waarvan je aanneemt, dat ze van jezelf zijn. En wanneer je denkt dat ze van jezelf zijn, maak je ze een onderdeel van jezelf en worden die reacties en gedragingen in en als je eigen mindbewustzijnsysteem gegraveerd, dan raken ze na verloop van tijd ingesleten als een tweede natuur.
Vier tot zes uur slaap is voldoende. Dat is de tijd die je fysieke lichaam nodig heeft en dan hoef je niet eens persé te slapen, maar dan kun je je fysieke lichaam gedurende een periode laten rusten. Het vraagt wat aandacht om jezelf opnieuw in te stellen op 4 tot 6 uur slaap per nacht, maar iedereen heeft het vermogen en de wil om dat te leren.
We schrijven ook nog een toepassing van zelfvergeving voor slaap, maar voorlopig kun je vast wennen aan maximaal 4 tot 6 uur slaap. [Het artikel is inmiddels geschreven Zelfvergeving Slaap]


Onderzoeksmateriaal --- www.desteni.net / www.desteni.co.za

Zelfonwikkeling --- ww.desteniiprocess.com

Geld voor Iedereen Gelijk --- www.desteni-geld.ent

Golden oldie - "Move your body" as a separate entity

For some years now I have been / was litterally stuck within my body / mind - it's hilarious now I see I as my mind was busy trying to move my body as a separate entity in stead of moving myself as myself in and as my human physical body. I as we have allways been moving along to a thought/feeling/emotion, which is no longer possible because we are to break the connection with the matrix  - to not be a battery powering the matrix anumore -  as a result I was not able to act upon a thought anymore, only to move me as me.




I remember this is coming from my childhood where I / we have been programmed to do, behave and speak according to the (family) system we had to be molded into to conFORM to the matrix with force which messes with the true self value of a child. This is now the unconscious mind playing out in and as the physical mind.

"Not wanting or not being able to do this or that" was not an option  - mum said "you just make up you feel like it".


I forgive myself that I have not allowed myself to realise that to act upon a thought that is not supporting me is self deception.

http://www.youtube.com/watch?v=wTrHDPBweq8&feature=related