Pagina's

dinsdag 28 februari 2012

2012: Telefoongesprek met mijn vader en gespreksmanipulatie door angst

Mijn vader belde daarstraks. Hij begon ongeveer met de opmerking dat hij zo lang niet van me had gehoord. Nou heb ik niet de gewoonte dat ik hen regelmatig bel - we zien elkaar een paar keer per jaar wat op 1 januari j.l. geweest is dat ik bij hen was geweest - dus niet zo lang terug. Zijn initiatief is eigenlijk altijd angst, want als ik bel vraagt hij waarom ik bel en als ik dan zeg gewoon wat te willen delen is dat onbegrijpelijk voor hem.. Ik zei dat ik mijn blogs heb doorgestuurd om te delen / kunnen zien waar ik mee bezig ben. Tja de blog over Van Basisinstincten naar Basisinkomen is vrij confronterend voor hem, want ik mocht vroeger niet het woord "instinct" uitspreken. Onderwijl zet hij ook de vraag in hoe het "geestelijk en lichamelijk met je gaat". Dit was een nieuwe insteek van hem en het duurde dan ook niet voor de aap uit de mouw kwam: dat ik die blogs maar niet meer rond moest sturen, waar ik mee bezig was of ik waanzinnig / godsdienstwaanzinnig was geworden - tja de gebruikelijke shit kreeg ik weer naar me toe. Hij zit tig keer per week in de kerk dus wie is er hier godsdienstwaanzinnig? "Hij zich rot schaamde voor mijn blogs voor DE familie..." Ik zei dus ook dat ie de familie altijd boven ons heeft geplaastst, anderen als zichzelf ermee onderdrukkend en dat dat onacceptabel is.

Stop lijden in stilte


Het was weer behoorlijk vuil dus ik zei ook dat we zo niet meer gingen praten - dat dit moet stoppen. Dat hij dit altijd zo gedaan heeft - ons / zijn kinderen manipuleren veel jongs af aan met het feit dat hij zich schaamt. Ik legde hem uit dat schaamte niet echt is, een bedenksel en dat de geest dus is zijn geheel bullshit is. Toen en altijd komt ie met dat ik niet met beide benen op de grond sta - ik zeg niemand - hij oooo niet? Nee. Verder niet uitgelegd nog. Ik refereerde aan zijn alcoholisme of dat iets te maken had met hier zijn met beide benen op de aarde? "Alcoholisme?"vraagt ie - ja dus dat je drinkt je weet wel en daarover in denial bent. Dat ging ie niet verder ontkennnen.

Wat toen - toen kreeg ik weer een sneer dat ik zo "intelligent" / "gestudeerd" ben en zij niet en deze heb ik nu adquaat weten te tackelen. Dat "intelligentie" in wezen bullshit is om mee boven een ander we kunnen staan en dat ik zelf van kindsaf aan bestuderen ben met wat er "mis" is hier op Aarde. Daar gaf ie "mij gelijk". Ik zei dit pik nou al veertig jaar -- veertig jaar vraagt ie? - ja dat jullie met de familie e.a. over anderen praten / roddelen en niks in jezelf ziet en daardoor deze wereld van stront aan elkaar hangt. Nou dat kon hij "niet bevatten" - typisch praatje / afhouden want zijn broers praten exact zo. Ja je kunt het pas bevatten als je zelfeerlijkheid aan de dag gaat leggen zeg ik. En zo gaan wij ook communiceren - in gelijkheid en eenheid.

Hoe het dan met H. ging? Ik: nee je gaat nu niet weer op H. projecteren, dat gaan we allemaal stoppen. Ik / we hebben nu lang genoeg al die onzin aangehoord -- tot hier en niet verder!

"Ja maar hoe gaat het nu met je geestelijk en lichamelijk"? Hij bleef doorgaan. Geen "ja maar pa" zeg ik vijf keer - stop "ja maren" / jammeren. Nou die snapte ie ergens wel.


Of ik wat "had gedaan aan de verjaardag van het dochtertje van mijn zus" - allemaal gedraai, want met mijn zus is hetzelfde: sta ik ook al tig jaar toe stront te praten over anderen omdat ze zichzelf waardeloos voelen. Niet dat ik het niet begrijp - nee ik zie dat in mezelf ook - het is alleen dat jezelf niet meer toe te staan en accepteren en te stoppen daarmee want het is misbruik van de ander als jezelf.

Deze systemen zitten natuurlijk ook in mij en zie ze onder ogen om ze te kunnen verwijderen door zelfvergeving, zelfcorrectie en één en gelijk als alles hier te worden. Een volgende keer dat ik hem zie  / spreek zal ik mogelijk doorgaan op "zijn gevoelens" waar hij altijd mee schermde dat deze nu gevoeglijk verwijderd kunnen worden en dat ook hij zichzelf moet facen wat hij gedaan of nagelaten heeft - net als ieder ander op Aarde is dit waarom we Hier zijn.

Geheime Gedachten Toestaan in Je Geest over Anderen = Bedrog = Kwaad.
Enne... een volgend keer ga ik inderdaad in op geest - lichaam in de zin van dat ik ga delen dat ik mijn lichaam verlos van het geestesbewustzijnssysteem. Da's natuurlijk raar, want da's er uit overleving juist zo ingestampt niet?

Ik bevrijd mezelf van de geest van gedachten, gevoelens en emoties hier door zelfvergeving

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb mijn vader kwalijk te nemen dat hij elke keer hetzelfde zegt in plaats van mezelf te realiseren dat we allemaal steeds hetzelfde praatprogramma afdraaien totdat we dit stoppen d.m.v. zelfvergeving, zelfcorrectie, schrijven / zelf openbaren en hier leven als de adem als alles als één en gelijk.