Pagina's

dinsdag 22 november 2011

Spreek in woord Zelfeerlijkheid en Ik als Jij zal Gezond Worden


Woorden ontleden, herdefiniëren en Zelf recreeëren in en als Zelfeerlijkheid:


 

















Heer, ik ben niet waardig,
dat Gij tot mij komt,
maar spreek slechts één woord,
en ik zal gezond worden.

In een gedachte is GEEN zelfeerlijkheid.

Als kind hoorde ik dit elke week in de kerk dertien jaar lang (wat een breinwassing): "Spreek en ik zal gezond worden". Dat gezondheid van doen heeft met wat ik spreek. Ik had niet echt houvast in en van de inhoud van deze woorden - wat ik wel weet is dat ze daarmee een onderdeel van mijn (zelf)programmering zijn geworden. Omdat ik ze geregeld in m'n achterhoofd hoor opkomen, heb ik gisteravond het woord "Zelfeerllijkheid" achter "Spreek" geplaatst om er inhoud aan te geven en te zien hoe ik daarin dan kan blijven staan.

Dat er dus ook een verschil was / is tussen spreken en praten. Praten is een onderdeel van apparaten - appraten. Kletsen is slaan met woorden en zeggen ligt bij zeigen.


Gelijk lost dat ook op wat ik als kind hoorde dat er ongelijk / zelfonoprecht in de kerk en daarbuiten werd gepreekt / gesproken. Om zodoende mezelf te vergeven voor alle keren zelfonoprecht te hebben gesproken in de vorm van gedachten / herinneringen, gevoelens en emoties. Zelfvergeving voor alle keren / levens dat ik NIET ben opgestaan en gezegd: "Tot hier en niet verder met deze shitzooi hier op Aarde!"


Leven in Zelfeerlijkheid één en gelijk als alles.

Om Gezond te W(o)orden is te genezen van het verstand / de geest van gedachten / ideëen, gevoelens en emoties door de gereedschappen van Desteni.








Het is de adem dat leven geeft,
dat ons kracht geeft,
dat ons sterk maakt

om te doen wat Hij, Jezus,
ons heeft voorgedaan. Leven is vergeven.
Zie hier het lichaam van Ons - alles als een en gelijk in het Fysieke.


De Adem is het voedself voor het Lichaam.



"Heer, ik ben niet waardig dat Gij tot mij komt" - Ten eerste om "Ik ben niet waardig" aan te nemen, te accepteren is toch WAANZIN. Kijk er eens naar in praktisch gezond verstand. Ten tweede - Waarom we niet WAARDig zijn is omdat we waardeloos zijn geworden door geld, alle waarde hebben geplaatst in geld  = god en daarom niet te vertrouwen zijn - onszelf als wie we wereklijk zijn niet vertrouwen - in en als het huidige geldsysteem - alles wat we doen en zijn op dit moment is gebaseerd op geld, dus in de kern zelfonoprecht.

Zelfvergeving voor het geaccepteerd en aanvaard te hebben dat "Ik niet waardig ben" en het louter in en als het leven als het mesnelijke fysieke lichaam geïncorporeerd te hebben i.p.v. dit aan de kaak te stellen. Enz., enz..

 

www.desteni.net

Satan heeft ons allemaal te pakken.

www.desteni-geld.net

Brood en Adem voor Iedereen.