Pagina's

dinsdag 3 april 2012

2012: Echte 'duurzame' / 'groene' economie alleen mogelijk in het Gelijkheids Geldsysteem


Zonder duurzaamheid is er straks geen economische en sociale welvaart. Duurzaamheid wordt onderdeel van ons dagelijks leven. Groene stroom, groene auto’s, groene banen. Maar voor een goedlopende groene economie moet duurzaamheid wel geïntegreerd worden in ons onderwijssysteem!

Teken deze petitie* en geef een stem aan de Groene Generatie. Voor groen onderwijs, voor groene banen, voor groene werkgevers en voor een groene toekomst.

Om ons uit de 'groene' droom te helpen... een begin.

'Groen 'is Big Business -- een andere wortel die ons wordt voorgehouden door de Kapitalistische / Happiness Machine die ons als de Aarde zal vernietigen, mits we het niet stoppen. Dus klaarheid geboden over wat 'een groene economie' eigenlijk is.


'Groen' is geld, 'groen' is geen oplossing. 


Om te beginnen wil ik hier even kijken naar het woord 'duurzaamheid'. Waar hebben we het dan over? Dat producten lang meegaan, dat we verantwoordelijk omgaan met alles wat Hier is? Welke is de definitie van het woord 'duurzaamheid'? We hebben elk een andere inhoud / gedachte bij het woord duurzaamheid. Hierover zijn we het niet eens - dus laten we eerst de defintie en herdefinitie die het beste is voor alle leven van het woord bepalen, want op het ogenblijk heeft het een 'postieve' lading / waarde gekregen in dit systeem, terwijl dit fenomeen / gedachte / idee op grote schaal wordt uitgebuit / aangezwengeld door Groot Geld. Zie maar wie er mee komen: de energiegiganten, die handlangers zijn van de oliehoudende maatschappijen en vriendjes met de petrochemsiche industrie. Juist het stelletje dat niet staat voor 'groen' - of zoals ik zou zeggen voor het beste voor Alle Leven op Aarde. Dus - kunnen we dat vertrouwen? NEE, niets in en van deze wereld kunnen we vertrouwen, omdat alles (wijzelf incluis) is gebaseerd op het winst -verlies propaganda wat niets heeft te maken met wat het beste is voor iedereen.

Dan hebben we het woord 'groen' dat aan alle kanten te pas en te onpas wordt gebruikt om er een schijnbare richting mee aan te geven. Let wel - de connotatie 'groen' is een perceptie. Zelfs een boom die we als groen ervaren, is slechst groen omdat wij dat zo ervaren met onze menselijke ogen. De stelling "GEEN GROEN, GEEN POEN'' duidt duidelijk op winstbejag en niet op werkelijke verandering van hoe wij de dingen doen. "Geen groen, geen poen" duist op een lieering met geld terwijl het toch niet met iets buiten jezelf van doen zou moeten hebben waarom we iets (niet) doen, m.a.w. dat wij zelf hier staan voor het beste en dat niet geld een motivator moet zijn om 'groen' te gaan.

Alles wordt perfect zo georchestreerd door de elite om je bezig te houden in de geest (gedachten, gevoelens en emoties) en maar niet te zien wat er werkelijk gaande is.

Ik zou het woord 'groene economie' willen vervangen voor 'praktisch gezond verstand economie'.

Ik begrijp wel wat degenen die dit promoten willen, alleen petities zullen geen uitkomst brengen. Zelfverandering en algehele verandering van het economische systeem naar en als het Gelijkheids Geldsysteem zal het Begin zijn van echte duurzaamheid en een gezond verstand economie, daarmee sociale welvaart omdat alles voor iedereen beschikbaar zal zijn en achterlijke systemen als competitie en concurrentie niet meer zullen bestaan.

Word wakker! We zijn niet groen, we zijn geen aliens, we zijn van de Aarde. In werkelijkheid is de Zon onze vader en is de Aarde onze Moeder.




2012: Uit het Nieuws | Boom moet om voor bier - Bewijs krankzinnige mens



Gezond verstand is dat je je realiseert dat we leven na leven hier terugkeren - en als we niet de weg voorbereiden voor degenen die onze ouders zullen worden - zijn we goed verneukt.


 
Ergens in Limburg is het afgelopen weekend een boom omgezaagd uit een tuin, vermoord omdat de vrachtwagenketels van een bierbrouwer niet verder door een weggetje paste, dan maar om een prachtige boom om te zagen. Bier boven boom - daarmee zeg je toch dat je krankzinnig / ziek bent geworden. Hoe we onszelf dus vermoorden door bomen te vermoorden. Bomen zijn leven - wij niet, wij zijn voorgeprogrammeerde systemen die er dingen op na houden als gedachten, die helemaal niets met de werklijkheid van doen hebben. En toch wanen de meeste zo niet bijna alle mensen zich meer dan bomen. Beseffen we dat we onze ondergang tekenen door dit gedrag?

Bomen zijn momenteel in effectiviteit meer waard dan mensen. Mensen zijn waardeloos geworden en voelen zich ook zo door het huidige geldsysteem waar we al naargelang door zijn gehersenspoeld. Bomen leveren zuurstof, zetten kooldioxide om en staan gelijk aan en als elkaar. Mensen hier op Aarde vooralsnog produceren alleen stront via woorden te spreken zonder gewaarwording wat er gezegd wordt en ... via de bekende weg. Door niet samen te leven en werken met alles en iedereen gelijk.

Hoe ver zijn we heen in de geest als bier boven bomen gaat. Alcohol is verrot fruit voor verrotte mensen. Er is hier dus geen sprake van praktisch gezond verstand, maar van een krankzinnigheid van de bovenste plank om het maar zo te zeggen - voor geld, eigenbelang, zelfmasturbatie en andere hebberigheden. Praktisch gezond verstand is die hele handel stopzetten die staat voor de vroegtijdige afbraak van jezelf, je menselijk fysieke lichaam.

Stop jezelf, stop de ondergang van de mensheid voor geld en andere verslavingen en ben EEN stem voor Basisinkomen en Gelijk Geld.



Zelfverandering en systeemverandering

Zelfrealisatie: Ik realiseer me dat ik mezelf 'omzaag', 'vermoord' door de participatie in gedachten en emoties in plaats van de kwaadheid om te zetten in daden als schrijven, zelfvergeving, zelfcorrectie en zelfapplicatie om samen te werken en studeren om een nieuw economisch systeem tot stand te brengen.

Ik pas zelfvergeving toe op de emoties die opkomen als ik zulke berichtgevingen hoor of zie op de tv en/ of in de krant:

Ik vergeef mezelf dat ik mijn hele leven al razend wordt als er een boom om moet ten behoeve van mensen hun hebzucht en achterlijkheid.

Wanneer en als ik mezelf realiseer razend te worden als er een boom om moet ten behoeve van mensen hun hebzucht en achterlijkheid - stop ik, adem ik - ik sta mezelf niet toe razend te worden als er een boom om moet, omdat ik mezelf realiseer dat ik mezelf niet toepas / stuur, maar gedirigeerd / gestuurd wordt door gedachten en emoties. In plaats - blijf ik hier in en als de adem als alles als één en gelijk en stuur mezelf als mijn woorden om zelfverandering te realiseren.




Wanneer iets je aan het denken zet, is het een valstrik die je voor jezelf hebt gezet. Je moet het omzetten in daden, anders verandert er niets en eindig je nog als filosoof in plaats van een levend wezen.
                                                                                                      ~Bernard Poolman