Pagina's

dinsdag 3 april 2012

2012: Echte 'duurzame' / 'groene' economie alleen mogelijk in het Gelijkheids Geldsysteem


Zonder duurzaamheid is er straks geen economische en sociale welvaart. Duurzaamheid wordt onderdeel van ons dagelijks leven. Groene stroom, groene auto’s, groene banen. Maar voor een goedlopende groene economie moet duurzaamheid wel geïntegreerd worden in ons onderwijssysteem!

Teken deze petitie* en geef een stem aan de Groene Generatie. Voor groen onderwijs, voor groene banen, voor groene werkgevers en voor een groene toekomst.

Om ons uit de 'groene' droom te helpen... een begin.

'Groen 'is Big Business -- een andere wortel die ons wordt voorgehouden door de Kapitalistische / Happiness Machine die ons als de Aarde zal vernietigen, mits we het niet stoppen. Dus klaarheid geboden over wat 'een groene economie' eigenlijk is.


'Groen' is geld, 'groen' is geen oplossing. 


Om te beginnen wil ik hier even kijken naar het woord 'duurzaamheid'. Waar hebben we het dan over? Dat producten lang meegaan, dat we verantwoordelijk omgaan met alles wat Hier is? Welke is de definitie van het woord 'duurzaamheid'? We hebben elk een andere inhoud / gedachte bij het woord duurzaamheid. Hierover zijn we het niet eens - dus laten we eerst de defintie en herdefinitie die het beste is voor alle leven van het woord bepalen, want op het ogenblijk heeft het een 'postieve' lading / waarde gekregen in dit systeem, terwijl dit fenomeen / gedachte / idee op grote schaal wordt uitgebuit / aangezwengeld door Groot Geld. Zie maar wie er mee komen: de energiegiganten, die handlangers zijn van de oliehoudende maatschappijen en vriendjes met de petrochemsiche industrie. Juist het stelletje dat niet staat voor 'groen' - of zoals ik zou zeggen voor het beste voor Alle Leven op Aarde. Dus - kunnen we dat vertrouwen? NEE, niets in en van deze wereld kunnen we vertrouwen, omdat alles (wijzelf incluis) is gebaseerd op het winst -verlies propaganda wat niets heeft te maken met wat het beste is voor iedereen.

Dan hebben we het woord 'groen' dat aan alle kanten te pas en te onpas wordt gebruikt om er een schijnbare richting mee aan te geven. Let wel - de connotatie 'groen' is een perceptie. Zelfs een boom die we als groen ervaren, is slechst groen omdat wij dat zo ervaren met onze menselijke ogen. De stelling "GEEN GROEN, GEEN POEN'' duidt duidelijk op winstbejag en niet op werkelijke verandering van hoe wij de dingen doen. "Geen groen, geen poen" duist op een lieering met geld terwijl het toch niet met iets buiten jezelf van doen zou moeten hebben waarom we iets (niet) doen, m.a.w. dat wij zelf hier staan voor het beste en dat niet geld een motivator moet zijn om 'groen' te gaan.

Alles wordt perfect zo georchestreerd door de elite om je bezig te houden in de geest (gedachten, gevoelens en emoties) en maar niet te zien wat er werkelijk gaande is.

Ik zou het woord 'groene economie' willen vervangen voor 'praktisch gezond verstand economie'.

Ik begrijp wel wat degenen die dit promoten willen, alleen petities zullen geen uitkomst brengen. Zelfverandering en algehele verandering van het economische systeem naar en als het Gelijkheids Geldsysteem zal het Begin zijn van echte duurzaamheid en een gezond verstand economie, daarmee sociale welvaart omdat alles voor iedereen beschikbaar zal zijn en achterlijke systemen als competitie en concurrentie niet meer zullen bestaan.

Word wakker! We zijn niet groen, we zijn geen aliens, we zijn van de Aarde. In werkelijkheid is de Zon onze vader en is de Aarde onze Moeder.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten